pátek 25. května 2012

Jak jsme se báli poltergeista

Včera v noci se v bytě Zuze a Milana odehrál zajímavý jev.

Spali si takhle nad ránem v posteli, když tu najednou se do hrobového ticha ozval divný hlas a zanedlouho poté druhý. Zuze vyděšeně zajela pod peřinu a vyslala Milana aby se podíval co se děje.......nechtělo se mu (nedivím se), ale po chvíli vstal a zjistil, že počítač, na kterém si večer přehrávali seriály na youtube a následně uspali, svítí a youtube hraje (oba seriály naráz).

Celý den se neprobíralo nic jiného ze všech možných úhlů, dokonce jsme večer byli nuceni jít tuto zajímavou situaci zhodnotit na pivo do opravdu krásného pubu King and Queen (fotky později na FB). Po důkladném brainstormingu nad Kronenburgem a Guinessem jsme na to přišli........vysvětlení je zcela prosté, milý Watsone......byt Zuze a Milana byl dlouhé týdny bez internetu, tudíž se Windowsy nemohly aktualizovat, proto se stáhlo asi miliarda aktualizací a po instalaci se počítač automaticky restartoval a tím se restartovala i Mozilla s youtube a když se restartuje youtube v několika panelech zároveň, začnou hrát úplně všechny naráz..........a nebo taky ten dům stojí na starém indiánském pohřebišti ;) těžko říct.

1 komentář:

  1. Dneska rano mi volal Milan z práce,ze to rano kontroloval a pocitac byl vypnuty,stejně tak jak sme ho zanechali včera:)takze zadní duchové.
    A dovolila bych se pochválit,ze na to s tema aktualizacema sem přišla já:)

    OdpovědětVymazat